Festőművészként végeztem a Magyar Képzőművészeti Egyetemen.

Festészeti munkám személyes élményekből, érzésekből táplálkozik. Jellemzően olajfestményeket, akvarell képeket, és monotípiákat készítek. Képeim figurálisak, de nem realisták, az absztrakt festői megoldásokat szeretem szembeállítani a valóság ábrázolásával. Meghatározó jelentőségű számomra hazám népművészeti mintakincse, saját kultúránk motívumait, sajátosságait fontosnak tartom újrafogalmazni, megtartani a kortárs festészetben. Visszatérő témám az anyaság és Szűz Mária személye. Azt gondolom a művész feladata a szépet, a többletet láttatni. Én a környezetem ábrázolását tűztem ki célul, a körülöttem lévő világot szeretném, saját látásmódommal megfesteni.

Számos csoportos kiállításon vehettem részt, itthon, a Kárpát-medence, Kelet-Európa, illetve Ázsia múzeumaiban egyaránt, képeim megtalálhatóak a Kínai Nemzeti Művészeti Múzeum Európai Gyűjteményében, mint az oroszországi M.S.Tuganov Állami Művészeti Múzeum anyagában is.

Fontosabb csoportos kiállítások:

A Forrás Galériában rendezett Boldogasszony, és Összetartozunk című kiállításon. 

A Pekingben rendezett Magyar művészet című kiállításon.

Rendszeres kiállító voltam az elmúlt években, a Női vonal, és Miniképek című kiállításon, Keresztény művészeti- Tájkép- és Portréfestészeti Biennálékon.

Többször állítottam ki, részt vettem vásárokon a Punktum Galériában, többek között a Janikovszky Éva, A lemez két oldala című műve alapján rendezett tematikus kiállításon is. 

Egyéni kiállítások:

Eddigi egyéni kiállításaim is egy-egy korszakhatárt jeleztek.  Mindegyik időszak más-más inspiráció alatt született: 2003 Magyar Kultúra Alapítvány Háza – skóciai tájak, kelta művészet, 2012 Forrás Galéria, – kínai utazás és az anyaság, 2013 Vörösmarty Színház Forrás Galériája – magyar népi motívumok, mennyezet kazetták, 2018 Józsa Judit Galéria – Egy asszony című kiállítás, erdélyi utazások, Mária kegyhelyek. 

A 2020. márciusában, Duna Palotában rendezett kiállításom, egy összegző kiállítás volt, régi-és új festmények tárlata.

Egyéni kiállítások:

2001.  Magyarok Háza, Budapest

2003. Magyar Kultúra Alapítvány Háza, Budapest

2009. Budakeszi, Művelődési Ház

2012. Forrás Galéria, Budapest

2013. Vörösmarty Színház Forrás Galériája, Székesfehérvár

2018. Józsa Judit Galéria Budapest

2018. Művelődési Ház, Páty

2020. Duna Palota, Budapest

Fotó Mátyus Kriszta








Díjak, eredmények

2001. Erasmus ösztöndíj

2004. Tóth Menyhért-díj

2018. NKA alkotói támogatás

2019. XXII. Országos Portré Biennále Bronz diploma

2020. NKA alkotói támogatás