Támogasd a Punktum Galériát a Patreonon!

A Punktum Galéria magánalapítású, független  közösségi alkotótérként több mint 12 éves működése során több száz projektet, kiállítást, gyerekeknek szóló alkotótábort és rendszeres művészeti foglalkozást valósított meg.

Hatalmas munka, és sok pénzre volt szükség ahhoz, hogy ez a sok program létrejöhessen. Az épület fenntartása, rezsije is pénzbe kerül, de a berendezés, a művészeti eszközök is mind-mind pénzbe kerültek. Ráadásul rengeteg munkaórába kerül a programok megvalósítása. Szervezés, alkotók megkeresése, kiállítás berendezése, weblap fenntartás, Facebook üzemeltetés, mosogatás, takarítás, festés – mindez sok órányi munkát tesz ki.

Hosszú távon fenntartani ezt a műhelyt és galériát a Te segítséged nélkül nem igazán lehet.

Támogass hát minket havi rendszeres, akár csak 800 forint (plusz áfának) megfelelő összeggel a Patreonon, hogy tovább látogathasd programjainkat, koncertjeinket, színi előadásainkat, gyerekeid nálunk tanulhassanak rajzolni, kerámiázni, járhassanak továbbra is táborainkba, bábelőadásainkra. Hogy mindez megvalósulhasson, kérlek, támogass minket a Patreonon! 

Ha ismered a Patreont, kattints ide, és máris a Punktum Galéria Patreon-oldalán találod magad, és be is állatíthatod havi támogatásod.

Mi az a Patreon?

A Patreon egy amerikai adománygyűjtő oldal. A Patreonon egyszerűen és kényelmesen tudsz rendszeres támogatást küldeni Punktum Galéria és Műhely Alapítványnak. Rendszeres, havi támogatást tudsz beállítani, tehát a felajánlott összeget minden hónap elején a Patreon automatikusan levonja a bankkártyádról vagy a Paypal-számládról. Amíg a támogatást meg nem szünteted. A támogatást természetesen bármikor megszüntetheted.

A Patreonon 4 különböző támogatási csomag közül választhatsz. Az egyes csomagok különböző havi összegű támogatásokat jelentenek, és ezért cserébe különböző előnyökhöz juthatsz. A Punktum Galériát akár már havi 2 dollárral is támogathatod.

Minden felajánlott összeg után sajnos meg kell fizetni a magyar áfát is. Az oldalra Google, Facebook vagy egyszerűen egy email-címmel tudsz regisztrálni, ezek után tudod megadni a felkínált támogatás összegét. (Fizetni bankkártyával vagy Paypallel tudsz.)

A támogatás akár névtelenül is lehetséges, azaz mi csak a Patreonon megadott felhasználói nevedet és emailcímedet látjuk, a többi adatodat nem.

Támogasd a Punktum Galériát egyszeri összeggel!

Galériánkat egyszeri, eseti összeggel is támogathatod. Nagyon nagy segítség az is!

Az adományodból további művészeti kiállítások, foglalkozások, albumok, tanulmányok és táborok megvalósulását tervezzük. Az adományt az alábbi számlaszámra tudod befizetni:

Punktum Galéria és Műhely Alapítvány

Adószám:19249076-1-13
Bankszámlaszám: 10700268-72072060-51100005
Számlavezető bank: CIB BANK
Cím: Budakeszi, 2092 Fő utca 250. Weboldal: www.punktumgaleria.hu