Alkotás közben a rögtönzés inspirál, hagyom magam, hogy hasson az élet lüktetése.

Fontosnak tartom, hogy tanuljunk meg gyermeki módon látni, ezért a mesék világából merítek. Ott van az eredet, ami átvisz a nehézségeken, kirepít a hétköznapokból, hogy örömmel töltekezve megérkezhessünk a jelenbe.

Workshopjaimat születésnapokon, gyerektáborokban, a szentendrei Innoart Galériába, Kapolcson a Művészetek Völgyében és az Amerikai iskolában tartom évről évre.

Workshopok

Fontosnak tartom, hogy a résztvevő kibontakozzon, megnyíljon a kreativitásra, megtapasztalhassa magában az alkotóerőt. Ezzel a szemlélettel és a tapasztalt tudásommal támogatom a folyamatot, hogy a festés valódi átalakító élményt okozzon. Workshopjaimon selyemre alkotunk, ez az anyag 100%-ban a természetből származik. Vizes bázisú selyemfestéket használok, amit az ecsetekkel biztosítok a résztvevőknek.

Technikák

A selymen, ha magára hagyjuk a festéket, akvarellként viselkedik. A selymen keverhetjük a színeket, feloldódhatnak egymásban. Ha úgy tetszik kontúrokkal szabályozhatjuk, keretet adhatunk a színeknek. Ezen felül sóval, cukorral, vízzel tovább fokozhatjuk a hatást.

Selyem SZINEZŐ

A foglalkozás időtartama: 1-2 óra Korosztály: Kisebb, nagyobb gyerekek (4-5 éves kortól) és felnőttek. Ajánlott csoportlétszám: 8-15 fő.

Ár: 3.500 Ft./fő


Saját motívumvilágomból, előre rajzolt, fényképkeretre feszített, kisebb méretű selymet színezhetnek. Kis kép formájába, karton kerettel elvihetik magukkal. Ajándékként és otthoni dekorációként is megállják a helyüket!

Selyem MANDALA

A foglalkozás időtartama Kb. 4-5 óra Ajánlott korosztály: felnőtteknek és türelmes tinédzsereknek Ajánlott csoportlétszám: 6-10 fő Ár: 7.500 Ft./fő

Saját ihletésű mandaláimat kartonra tervezem, témák szerint is, előre egyeztetve lehetnek egyedi kérések. Többféle technika tanulható: kontúrozás, futtatásos és különböző akvarell módszerek.

Selyem-ölelő, SÁL vagy KENDŐ festés

A foglalkozás időtartama: kb. 3-4 óra Ajánlott korosztály: Ajánlott csoportlétszám: 5-10 fő Ár: 7.500 Ft/fő + a selyemanyag áramérettől, anyagvastagságtól függően. (35 ször 130cm vékonyabb: 1990.- vastagabb: 3310.-, 90szer 90cm vékony 2120.- ) A 100%-os selyem bőrbarát, simogat és védelmez. Elegáns, könnyed, nőies viselet! Többféle technika tanulható: a kontúrozás, futtatásos és különböző akvarell módszerek.

Selyem-álom, PÁRNA festés

2 féle verzióban, ha a párna + előrajzolt, kontúrozott + natúr Előrajzolt verzió:

Foglalkozás időtartama: kb. 3-4 óra

Ajánlott korosztály: 10 éves kortól gyerekeknek, felnőtteknek.

Ajánlott csoportlétszám: 6-8 fő Ár: 13500.-/fő + a választott selyempárna ára

A selyemszínező türelmesebb verziója, tanulható többféle futtatásos és különböző akvarell módszer.

Natúr párnával: Foglalkozás időtartama: kb. 6 óra

Ajánlott korosztály: 12 éves kortól gyerekeknek, felnőtteknek.

Ajánlott csoportlétszám: 6-8 fő
Ár: 9500.-/fő + a választott selyempárna ára

Többféle technika tanulható: a kontúrozás, futtatásos és különböző akvarell módszerek.

Selymes történet, KÖZÖS KÉP festés

Időtartam: 2-4 óra Korosztály: 9 éves kortól gyerekeknek, felnőtteknek
Ajánlott csoportlétszám: 4-8 fő

Ára: 38000.- (selyemanyaggal együtt) 90szer 90cm-es selyemképet körül állva, ülve készítik. Többféle technika tanulható: a kontúrozás, futtatásos és különböző akvarell módszerek.

REFERENCIÁK

Amerikai Iskola

Több éve már az ígéretes művésztehetségek vehetnek részt, tanári válogatás után. Selyemtörténet, anyagismertetés izgalmasan. A technikák szemléltetése, közös kép készítés, selyemszínező. Ez az alkalom 5-6 órás szokottlenni.

Innoart Galéria

Szentendre/ Éjjel nappal programsorozat keretében: kiállításommal együtt bepillantást kaptak a műhelytitkaimba és ki is próbálhatták egy közös képen.

Művészetek Völgye Kapolcs

A vásáros forgatag egy gyors kóstolóra enged időt, itt a galéria boltocskám mellett, selyemszínező működik már 2018 óta.

Gyerektáboraimban korosztálytól függően, selyemkendő, közös kép és selyemszínezés szokott lenni. Selyemtörténet, anyagismertetés izgalmasan, kicsiknek csak néhány érdekesség, nagyobbaknak bővebben kifejtve.

Születésnapokon, a közös képet és a selyemszínezőt szokták választani.

Csapatépítőkön és lánybúcsúztatókon a közös kép készítését részesítik előnyben.

Legkedvesebb kiállításaim:

2020. HUG fesztivál (Csesznek) 

2018-tól minden évben Művészetek völgye (Kapolcs)

2017. P’art mozi (Szentendre) 2017. Offline Center (Szentendre)

2016. Városház Galéria (Szentendre)

2015. Art6 szalon (Szentendre)

2011. Guba Ági Galériája (Bp.)

2011. Imladris Kulturális Központ (Bp. Váci u.)

2010. Radóczy Galéria (Budatétény)

2010. Teva Magyarország Irodaháza (Bp.)

2010. Balassi Intézet

2010. Magyar Kulturális Alapítvány Székháza (Budai vár)

2008. Imladris Kulturális Központ (Bp. Váci u.)

2008. Falk-Art Fórum (Bp. Falk Miksa u.)

2007- 2010 Danubiana Design (Belsőépítészeti stúdió) kiállítás

2006-2009. Édenkert Galéria (Hattyú ház) többszöri alkalom 

Alkotásai