Festő-nemezműves, coach-tréner. Szeretek színekkel és technikákkal játszani, s általuk rendet, harmóniát sugározni. Mindemellett személyes küldetésem, hogy segítsek másoknak megtalálni a bennük rejlő motivációt, a saját ‘ikigait’ – a teljes és boldog élet kulcsát.

Ho’oponopono 2022

12 éve nemezelek. Carlile-Kovács Flórától tanultam a vizes nemezelés fortélyait, a száraz technikát auto-didakta módon tanultam.Gyerekeknek és felnőtteknek tartok foglalkozásokat.

Fotó: Mátyus Kriszta

Impro

A játék öröme gyógyító erejű önmagában is. Megtanít az “itt és mostban” lenni. “Igent” mondani, együtt alkotni valami újat – együttműködve, nevetve, hibázva, elfogadva. Improvizációs foglalkozásokat, és interaktív önismereti, kommunikációs workshopokat tartok.

Angol

Nevetve, használva. hatékonyan. Gyerekeknek, felnőtteknek – célorientáltan.

Együttműködések a Punktummal 

Mátyus Krisztával a Punktum első lépésitől kezdve együttműködünk. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem a folyamatoknak: az épület festésétől kezdve a művészek megkeresésén át, rendezvények szervezéséig. Általa lehetőségem nyílt megismerni számos embert, helyi művészt, akik számomra példa-értékűek. Továbbá jómagam is lehetőséget, és fórumot kaptam arra, hogy a saját művészeti tevékenységemet bemutathassam, kamatoztathassam. Nemezelő, angol, improvizációs és önismereti workshop-okat, táborokat tartottam a galériában az elmúlt években, mely egy kis kezdeményezésből egy komoly művészeti és közösségi térré nőtte ki magát.

Esemény #2 

Nyári tábor – gyerekeknek – alsósoknak: drámás, kézműves, angolos:. 2022. aug. 22-26.

Projekt #1 

Olinka Feldekovával: “Transformation through Improvisation” – 2022. tavasz, nyár
Karsai Zsófival: “Hogyan váltsunk szemüveget?” – önismereti workshop-sorozat – 2022. tavasz, nyár

Bábalakulat/ Akárki 2022

foto Lapos László