Horváth Luca vagyok, 1985-ben születtem Budapesten. A Punktum Galéria életébe 2018-ban csöppentem bele, amikor is Rigó Kata: Azt mondták, válnak című könyvének bemutatóján voltam moderátor.

Magyar szakon végeztem, bár nem szerettem volna tanár lenni, de kamaszként nem nagyon érdekelt más, csak az irodalom.Ekkoriban kezdtem el zsebpénzkiegészítésként ékszereket készíteni, azóta ez a fő munkámmá nőtte ki magát, de üres óráimban néha írok még novellákat, kritikákat. Egyszer talán egy regényhez is lesz elég időm.

És ha már Punktum Galéria, nem sokkal a könyvbemutató után megkérdeztem Krisztát, tarthatok-e náluk tűzzománc workshopokat, és ő egyből igent mondott. Régebben heti rendszerességgel tartottam őket, most havi, kéthavi egyet szeretnék visszavezetni.

Mindezek mellett a fotózás az a tevékenység még, ami nagyon le tud kötni.

Budakeszin élek, van egy kisfiam és egy macskám, ugyanúgy szeretem, ha egyszerre ezer dolog történik, mint csak ülni a kertben és bámulni a virágokat. És szeretném, ha tudnék nektek is adni abból, amim van, úgyhogy várlak titeket szeretettel a tűzzománc workshopokon, alkotni, beszélgetni, szemlélődni, tanulni valami újat, mert az az egyik legfontosabb.

Alkotásai