Coach-tréner-facilitátor-mediátor

Ahogy belépek a galériába és meglátom a képeket, érzem a festék, az agyag illatát, látom a befejezésre váró festményeket, rajzokat, valami megnyilik. Megnyilik egy tér, ami lehetőséget ad a teremtésre, alkotásra. Olyan mintha hívna, hogy megmutassam magam. Nem feltétlenül másnak. Talán legfőképp  önmagamnak. Azt érzem, hogy ez a tér támogat abban, hogy megéljem önmagam. 

Szinte a kezdetek óta többféle kurzust, workshopot, beszélgetést tartok itt. A heti rendszerességel találkozó Bábalakulat tagja is vagyok. Egy olyan varázslatos térbe kerülök, ahol a többi kedves társam inspiráló jelenlétének köszönhetően, újabb és újabb még ismeretlen részemmel  találkozhatok. Alkotó beszélgetéseink során teljesen természetesen felfedezhetem magam és kimondok olyan dolgokat, amikről nem is tudtam, hogy bennem vannak, miközben másokat is gazdagítok vele. 

Azt tapasztalom, hogy itt a galériában nem kell „hivatalos művésznek” lennünk, hogy felfedezzük  és meg is élhessük, mekkora alkotó erő van bennünk.

Ez az erő, tudd, hogy benned is ott van. Ennek az alkotóerőnek a felszabadításában és formába öntésében támogatlak, amikor résztveszel a workshopjaimon vagy  egyéni coaching folyamatban dolgozunk együtt. Lehet, hogy már tudod mit akarsz, csak éppen halogatsz, valamiért félsz változtatni, vagy nem tudod, hogy indulj el. Vagy érzed, hogy valami nagyon nincs rendben, de nem tudod megfogalmazni, mi az, vagy nm tudod, merre indulj el, hogy jobb legyen. Én abban támogatlak, hogy egyre tisztábban lásd,  hol vagy most, hova szeretnél eljutni és azt hogyan valósíthatod meg. És a közös munkánk eredményeképpen örömteli, boldog, elégedett életet alakíts ki magadnak. Hogy hangzik? Az biztos, hogy az első lépés az, hogy vállald a felelősséget az életedért! Aki hozzám fordul, ha nem is mondja ezt ki ilyen egyértelműen, már ezt teszi. 

Szeretem, amit csinálok. Otthon érzem magam. Jól érzem magam ebben a szerepemben.  Nagyon felemelő és megtisztelő érzés számomra, amikor tanúja lehetek azoknak a  pillanatoknak, amikor fefledezed, felismered és ráismersz önmagadra. Felismered, hogy mi a feladatod, az életcélod, amikor ráérzel nagyszerűségedre és rájössz, hogy egyedi és megismételhetetlen vagy. Imádom tartani a teret és segíteni azt a folyamatot, amikor ezen felismerésekből megfogalmazod azt a formát, amiben a világnak is megmutathatod azt az ajándékot, ami benned rejlik és kifejezésre vár. 

A közös munkánk eredményeképpen nem csak ideiglenes, egyszeri változások történnek meg az életedben, hanem olyan tartós átalakuláson mehetsz keresztűl, aminek eredményeképpen azt az utat járhatod, ami tényleg a tied, ami elégedetté, örömtelivé és egyre boldogabbá tesz.

A galériában  induló workshopjaimról itt ezen az oldalon, a galéria facebook oldalán és a saját facebook oldalamon tájékozódhatsz.  

Keress bátran egy ismerkedő beszélgetésre, ahol megnézzük, hogy vagy most és milyen lehetőségek vannak számodra! Akár az egyéni, személyes támogatást, akár a csoportos munkát érzed közelebb állónak, várlak szeretettel. 

Te teremtesz, ne felejtsd!  

Verschoor Brigitta tel: 06 30 549 8542

Email: verschoorbrigitta@gmail.com

Facebook: Verschoor Brigitta Coaching 

A Punktum Galéria inspirál, energiát ad és lehetőséget arra, hogy én is teremtő részese lehessek egy olyan tér folyamatos alakításának, amelyik önmagát alkotja és újítja meg újra és újra rajtunk keresztül. Hálás vagyok ezért a lehetőségért, a kapcsolódásokért és minden tiszteletem Krisztának, hogy viszi ezt az izgalmas, nem mindig könnyű folyamatot, és kitartóan járja az útját, ami sokunk  örömét és fejlődését is szolgálja.