Számomra a tanítás első sorban mindig arról szólt, hogy egyénileg és személyre szabottan reflektálhassak a tanulókra, az ő világukon belül tudjam építeni, fejleszteni őket, megnyitni számukra lehetőségeket, utakat, amikre alkalmasnak látom őket.

Fontos számomra a tehetség gondozása, megfelelő irányba terelése, és az, hogy megtalálja minden tanuló az ő személyes, egyéni világát, formanyelvét. Alapvetően felvételi előkészítő kurzusokat tartok művészeti középiskolákba, egyetemekre kamaszoknak és tiniknek, így a fő profil az, hogy annak megfelelő szintet érhessünk el a közös munka során, ami a felvételin követelmény.

10 éve tartok ilyen jellegű felkészítő kurzusokat, eddig szerencsére rengeteg sikeres felvételi vizsgát tudhatunk magunk mögött. ? Örömmel tanítok rajzot, illetve szakmai kurzus témában pedig színházi látványtervezést.

Másik profil a gyerekfoglalkozás, ahol játékos, kreatív és kötetlen módon ismerkedünk el a bábszínház világával, meséken keresztül, a képzőművészet eszközeivel.

2021. októbere óta folyamatosan csütörtökönként: https://www.facebook.com/events/644659146903281/

Galéria

Résztvevő művészek

Bodor Kata

2007-ben diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem látványtervező szakán. Szakmai önéletrajzom a honlapomon megtalálható: bodorkata.com 2020-ban jártam először a Punktum Galériában.Ahogy beléptem a kapun, azonnal magával ragadott a hely hangulata, atmoszférája, Mátyus Kriszta, és az itt alkotó emberek lelkülete, szellemisége. Otthon éreztem magam, és tudtam, még dologom van itt.Örömmel vettem részt az akkor megrendezésre kerülő őszi […]

Tovább...