2022. október végén

Galéria

Résztvevő művészek

Mara Kinga Villő

Festőművészként végeztem a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Festészeti munkám személyes élményekből, érzésekből táplálkozik. Jellemzően olajfestményeket, akvarell képeket, és monotípiákat készítek. Képeim figurálisak, de nem realisták, az absztrakt festői megoldásokat szeretem szembeállítani a valóság ábrázolásával. Meghatározó jelentőségű számomra hazám népművészeti mintakincse, saját kultúránk motívumait, sajátosságait fontosnak tartom újrafogalmazni, megtartani a kortárs festészetben. Visszatérő témám az anyaság és […]

Tovább...

Mátyus Kriszta

Punktum Galéria közösségi működésében a közös felelősség vállalásnak nagyon fontos szerep jut.
A művészek munkáját bemutató kiállítási stratégia mellett az önkéntes stratégiának szintén nagyon nagy hatása lehet extra tudások hozá adódásában. Ennek több lépcsőfoka van, a fogadószervezetté válás, a programok megvalósulásában az önkéntes menedzsment kialakítástól kezdve a részvételen keresztül a kommunikáció formáinak megtalálásában, az eredmények mérésén át a pályázatok és elszámolásuk elkészítésén át végtelen a skála és a rászánt idő lehetősége. Sokan adnak olyan erőt ennek a helynek, amitől megkérdőjelezhetetlen a szerepe, és a jelentősége.
Spontán, egyszeri kapcsolódás helyett tudatos, kooperáció szándékával segítőként csatlakozik és tartósan velünk marad tudásával együtt, hasznos minőségi szabadidő eltöltése szándékával.
Önkéntes management modell kidolgozása megkezdődött.
Kulcsszavak: bizalom, idő, szakértelem, hatékonyság, nyitottság, partnerség,

Tovább...